Movement Jalasjärvi

Kehonpainoharjoittelua, monipuolista liikkumista, voimaharjoittelua, käsilläseisontaa, liikkuvuutta ja tankotanssia

Ensimmäisen kuntosalin avasin vuonna 2012, jolloin voisi sanoa käynnistyneen oman ”nykynäkemykseni” ensimmäinen vaihe. CompactFit Cross Training Center sisälsi jo silloin kaikkia niitä samoja periaatteita, jotka jatkoivat matkaansa jalostetummassa muodossa Movement Centerissä Helsingin Käpylässä ja  uusissa Movement Jalasjärven tiloissa Jalasjärvellä Etelä – pohjanmaalla.  Movement Jalasjärvellä käynnistyi myös ainutlaatuisen Senior Movement -konseptin kehitystyö. Yhteistyössä Kurikan kaupungin kanssa järjestetty liikunta on suunniteltu 65-vuotta täyttäneille ja palvelun taustalla on Kurikan kaupungin tarjoama Palveluseteli. 

Movement Jalasjärvi on ennenkaikkea monipuolisen liikkeen ”tutkimuslaboratorio”, jossa on oppilaita kirjaimellisesti vauvasta vaariin. Sali on täynnä erittäin mukavia ja määrätietoisia oppilaita, sekä tietenkin huippuvalmentajia.

Movement Jalasjärvi on ainutlaatuinen sali, jollaisia ei toden totta löydy muualta Suomessa. Siellä pääset kehittämään toimintakykyäsi oman tasosi mukaan ja haastamaan itseäsi niin paljon kuin haluat. Erilaisilla tunneilla saat keskittyä täysin tietyn taidon, tai fyysisen osa-alueen kehittämiseen ja jokaisella tunnilla sinulla on käytössäsi oma valmentaja.

Movement Jalasjärven toiminnassa kyse on ennen kaikkea jokaisen omasta matkasta jonka apuna toimii paras mahdollinen valmennus.  Teemme kaiken aina ryhmässä, jossa harjoitellaan omalla tasollaan, kohti omia tavoitteitaan.  Oli tavoitteena yhden käden käsilläseisonta, nojavaaka, kivuttomat olkapäät tai parempi kyykkyasento, pystymme tarjoamaan jokaiselle juuri sillä hetkellä tärkeimpiä asioita. Jos emme pysty sitä valmiiden tuntien muodossa antamaan, voit halutessasi varata meiltä yksilövalmennusta joko livenä tai etänä.

Laajan osaamisemme ansiosta oppilaamme voivat vielä vuosienkin harjoittelun jälkeen kokea samanlaisia onnistumisen tunteita, joita he kokivat ensimmäisten viikkojen aikana. Jatkuva halu kehittyä ja kehittää on läsnä joka hetki niin oppilaiden kuin myös valmentajien olemuksessa!

Tuntivalikoimamme muun muassa

  • käsilläseisonta
  • Liikkuvuusharjoittelu & kehonhuolto
  • Voimaharjoittelu
  • Tankotanssi
  • Parkour
  • Kehonpainoharjoittelu
  • Movement Stick Training
  • Senior Movement
  • Junnu tanko-akro

Jokainen teema sisältää omanlaisen ohjelmoinnin joka takaa mahdollisuuden optimaalisen harjoitteluun myös tavoitteellisesti harjoitteleville. Saat käyttöösi monella tapaa optimaaliset tilat monipuoliseen harjoitteluun, laadukasta valmennusta jokaisella tunnilla ja tämän lisäksi sinulla on käytössä vapaaharjoitteluvuorot. Movement Gym on auki joka päivä omatoimiseen harjoitteluun ja sieltä löytyy myös old school -kuntosalilaitteita.

 TERVETULOA MUKAAN TASOSTA JA TAVOITTEISTA RIIPPUMATTA!