Miten syvälle olet valmis sukeltamaan?

20 maaliskuun, 2019

Tiedätkö vähän paljosta, vai paljon vähästä?

 

Edellisessä kirjoituksessani toin esille etunojapunnerruksen ja pyysin listamaan 10 asiaa jotka tulevat mieleen. Kuinka pitkälle listallasi pääsit?

Arvostan suuresti panostasi, sillä tiedän, että vain pistämällä itsensä alttiiksi uusille näkökulmille, voi oppia uutta. Eikä pelkästään uutta, vaan syventää omaa osaamistaan entuudestaan tutuissa aiheissa. Hyvä valmentaja tietää, erinomainen valmentaja ymmärtää!

Valmentajan ei tarvitse tietää kaikkea kaikesta.  Törmään usein tilanteeseen, jossa murehditaan asiaa, joka ei enää kuulu omaan työnkuvaan. Jos olen valmentaja / personal trainer, minulla ei tarvitse olla samoja taitoja, kuin fysioterapeutilla. Sama pätee päinvastoin ja valmentajana pystyn antamaan oman erikoisosaamiseni kautta oppilailleni juuri sitä mitä he minulta tarvitsevat. Oma ammattitaito tarkoittaa myös sitä, että tiedän milloin on syytä ohjata ensin jonkun toisen puheille.  Uskon monipuoliseen liikkeeseen ja uskon, ettei se ole jäänyt epäselväksi. 🙂 Uskon myös siihen, että tutkimalla asioita riittävän monesta eri näkökulmasta, voi kehittää itselleen kyvyn nähdä ratkaisun avaimet silloinkin kun tietää ettei ole itse se henkilö joka voi niitä tarjota.

Jos sinäkin olet kiinnostunut monipuolisesta liikkeestä, kehittämäni kahdeksanpäiväinen Movement Coach – koulutusohjelmasta löytyy nyt ensimmäistä kertaa myös verkkopohjainen vaihtoehto!

Virtual Movement Coach on 9 kuukauden pituinen verkkokoulutusohjelma, jossa syvennytään kehonpainoharjoittelun, liikkuvuusharjoittelun, monipuolisen liikkeen ja taitoharjoittelun saloihin.  Tulemme käymään kattavasti läpi tärkeimpiä perusteita ja niiden jatkoprogressioita. Opettelemme käsilläseisontaa, erilaisia liikkuvuusharjoitteita ja luomme uusia ideoita liikkumiseen. Kehonpainoharjoitteita tulee suuri määrä tarkkoine liikeprogressioineen ja tietenkin opiskelemme tämän kokonaisuuden hahmottamisen lisäksi myös ohjelmointia. Live –webinaareissa pääsemme käymään läpi oppilaiden omia kysymyksiä ja jokainen pystyy etenemään opiskelussa omaan tahtiin!

Satojen liikkeiden materiaalipankki takaa sen, että liikkeiden opettelu olisi mahdollisimman jouhevaa. Materiaalit pysyvät sinulla koulutuksen päätyttyäkin joten tulevat 12 kuukautta tarjoavat todellisuudessa työnsarkaa useiksi vuosiksi ja opiskelu on luonnollisesti mahdollista syklittää itselleen sopivaan rytmiin!

Virtual Movement Coach sisältää lisäksi paljon lisämateriaalia, muun muassa Movement Flow –koulutuksessa opeteltavia liikeyhdistelmiä tullaan käymään myöskin läpi, joten verkkokoulutus on sisällöltään jopa livenä toteutettavaa vaihtoehtoa kattavampi!

Olen käyttänyt viimeiset 10 vuotta lähes jokaisesta päivästäni aikaa näiden asioiden ymmärtämiseen. Tämä koulutus on sellainen, johon olisin halunnut törmätä silloin kun aloitin tämän mielenkiintoisen, mutta haastavan matkan. Olen kerännyt siihen mielestäni kaikki tärkeimmät asiat, joiden avulla jokainen asiasta kiinnostunut voi lähteä kehittämään itseään ja minä olen tukenasi koko matkan ajan.

Koulutus soveltuu yhtä lailla liikunta- ja kuntoutusalan ammattilaisille, urheilijoille, sekä omaksi iloksi harjoitteleville. Tärkeintä on aito halu oppia!

Tee päätös, joka ei tule varmasti jättämään sinua kylmäksi ja lähde mukaan ainutlaatuiselle matkalle monipuolisen liikkeen maailmaan!

ALOITA OPISKELU KUN SINULLE SOPII! 

 

www.virtualmovement.fi

Kirjoittaja: Jukka Rajala