Valmennukset

Movement Lifestyle -yksilövalmennusta yksilöllisiin tarpeisiin

Onko sinulla tilanne, johon kaipaat  apua ja ohjausta?

Oma roolini valmentajana on pikemminkin olla ”täsmälääke” eri tarpeisiin, kuin että olisin aina paikalla harjoituksissa. Kun oppilaalla / urheilijalla on jokin tarve, minun tehtäväni on löytää siihen tarvittava apu. Movement Lifestyle on kokonaisuus joka on syntynyt yli vuosikymmenen työn tuloksena. 

Vuosien saatossa kykyni löytää ratkaisut onkin kehittynyt moniin erilaisiin tilanteisiin. Mikäli sinulla herää kysymyksiä, voit aina laittaa minulle viestiä ja kerro miten voin auttaa.

MOveMENT – yksilövalmennusta etänä ja livenä

Kun tarpeet on arvioitu ja on aika käydä töihin, varsinainen valmennus voidaan toteuttaa tilanteen mukaan joko livenä, tai etänä. Yksilövalmennuksista melko iso osa tapahtuukin tänä päivänä etänä. Osittain sen vuoksi, että se on aikataulullisesti helpompaa ja osittain siksi, että iso osa asioista on opetettavissa videoyhteyden välityksellä yhtä laadukkaasti kuin livenä. On toki poikkeuksia, kuten tiettyjen taitojen opettelu. MOveMENT on kehitetty yksilön tarpeisiin. 

Mikäli haluat valmennusta kasvotusten

Salimme ja kotimme sijaitsee nykyään kotikunnassani Jalasjärvellä, jossa live -valmennukset pääsääntöisesti toteutetaan. Työni puolesta matkustan etenkin Jalasjärvi-Helsinki -akselia tasaisin väliajoin, joten kaikki siltä väliltä on kohtuullisen helppo järjestää. Aikataulujen säätämiseen kannattaa kuitenkin varautua mikäli et satu asumaan etelä-pohjanmaalla.

Etävalmennus helpottaa aikataulujen kanssa

Koska moni, itseni mukaan lukien on nykyään melko kiireisiä, usein helpoin tapa saada homma käyntiin, on valita ainakin alkuun etävalmennus. Valmennus saadaan alkamaan tarvittaessa vaikka saman viikon aikana ja akuuteissa tilanteissa, kuten erilaisista loukkaantumisista kuntoutuminen usein tätä myös edellyttää.

Palvelut ja hinnoittelu

Kaikki mikä liittyy taitojen oppimiseen, voimaharjoitteluun, liikkuvuusharjoitteluun ja notkeuden kehittämiseen, sekä yleisen toimintakyvyn kehittämiseen, voin suurella todennäköisyydellä auttaa.

Oli sitten kyseessä yksilö-, ryhmävalmennus, tai urheilupuolella joukkueelle suunniteltava kokonaisuus, kartoitan mielelläni tilanteen. Jos koen voivani auttaa, toteutukseen löytyy aina jokin ratkaisu!

Olen auttanut monia henkilöitä myös erilaisten kipujen, kuten selkä-, olkapää- ja polvikipujen kanssa. Mikäli tilanne vaatii alkuvaiheen kuntoutusta, suosittelen mieluummin joitakin arvostamiani fysioterapeutteja, jotka ymmärtävät monipuolisen liikkeen päälle.

Suosittelen että laitat minulle viestiä ja kerrot hieman omasta tilanteestasi. Jatketaan jutustelua siitä sitten ja katsotaan josko minusta olisi sinulle apua.

Hinnoitteluesimerkkejä yksilövalmennuksesta

  • Yksittäinen harjoitus (etä – ja live) 90 min 125€
  • Varsinainen suunnittelutyö, mm. kausisuunnitelmat (arvio, joka vaihtelee työn määrän mukaan ) 150-250€ / 2kk
  • konsultaatio (esim. valmentajille, fysioterapeuteille) 100€ / 1h

Live -valmennuksissa on huomioitava mahdollinen liikkuminen. Yritän järjestää tapaamiset aina muiden töiden kanssa samaan, joka tuo säästöä matkakuluissa.

Verkkovalmennukset

Minulta löytyy kattava setti erilaisia verkkovalmennuksia. Listalta löytyy mm. Käsilläseisontaa, Kehonpainoharjoittelua, Kahvakuulilla harjoittelua ja kehon toimintakyvyn kehittämistä.

 
 

Movement Sun – kokonainen päivä liikkeen äärellä

Jos yhteisösi(työporukka, urheilujoukkue, kaveriporukka tms.) kaipaa ideointia, spesifiä opetusta tietystä aiheesta, tai vaikkapa pientä irtiottoa muusta arjesta, Movement Sun tarjoaa juuri sitä. Yhden päivän tapahtumat suunnitellaan luonnollisesti aina tarpeisiin sopiviksi. Ne voivat sisältää liikkumisen lisäksi luentoja eri aiheista.

Pidämme myös pelkkiä luentoja, mutta yleensä kokonaisuus rakennetaan siten, että luento-osuuden lisäksi on käytännönosio jossa osallistujat pääsevät itse koke(ile)maan. Olemme järjestäneet yleisluonteisia päiviä yrityksille ja hyvin spesifejä koulutuspäiviä mm. fysioterapeuteille ja urheilujoukkeille.

Movement Weekend – kun yksi päivä ei riitä

Movement Weekendejä on järjestetty jo kohta kymmenen vuoden ajan. Usein eri urheiluopistoilla, joissa voidaan tarjota majoitus, ruokailu ja harjoittelutilat. Tapahtumat ovat 2-3 -päiväisiä ja ne sisältää aina luentoja sekä paljon käytännöntekemistä. Tapahtumia järjestetään yleensä 1-3 kertaa vuodessa ja tapahtuma voidaan järjestää myös privaattina.

Movement Week – lomaa ja harjoittelua yhdessä

Movement Week järjestetään ensimmäisen kerran tammikuussa 2023, Balilla. Tapahtuma on yhdistelmä rentouttavaa lomaa ja omasta terveydestä huolehtimista. Movement Week on 5-10 päivän pituinen, sisältäen majoituksen ja päivittäiset harjoitukset. Lisäksi viikkoon kuuluu yhteistä ajanvietettä ja tietenkin paljon omaa aikaa rentoutua ja nauttia ympäristöstä.

Movement Transaction – huipputapahtuma joka kokoaa yhteen parhaat tekijät

Oppiminen tapahtuu aina molempiin suuntiin ja parhaassa tapauksessa oppiminen on jatkuvaa. Movement Transaction on summit -henkinen tapahtuma, jossa eri alojen asiantuntijat tarjoavat oman osaamisensa muiden hyödynnettäväksi eri muodoissa.

Tavoitteemme on järjestää ensimmäinen Movement Transaction – summit vuoden 2023 aikana!