visio

Jos kehonpainoharjoittelu on intohimosi, saavuit oikeaan osoitteeseen.

Tervetuloa ‘liikkeen Mekkaan’!

 

Liike on elämänehto, joten muista ottaa päivittäinen L -vitamiiniannoksesi! 

Movement System Metodi on usean vuoden ahkeran työn tulosta, jossa yhdistyvät ammattiurheilumainen ote, kokonaisvaltainen lähestyminen harjoitteluun, käytännönläheiset toimintatavat ja mikä tärkeintä, kaikki on mietitty ns. tavalliselle ihmiselle sopivaan muotoon! Sinun ei tarvitse olla luonnonlahjakkuus tullaksesi mukaan valmennukseen. Valitse itsellesi sopivin harjoittelumuoto, ilmoittaudu mukaan ja aloita matka kohti kivuttomampaa ja toiminnallisempaa tulevaisuutta!

 

 terveys, toimintakyky, kivuton keho, kyky liikkua ja  hyvä olo!

Movement System – pienryhmävalmennukset starttaavat alkuvuodesta 2016!  Jukka Rajalan kehittämän Movement System Metodin mukaan kehitetyt pienryhmät ovat täydellinen valinta kaikille kehonpainoharjoittelusta kiinnostuneille ja huippulaatua vaativille.

Foundation, Movement, Stretching, Handbalancing ja GST (Gymnastic Strength Training). Valitse mieleisesi teema ja nauti tuloksista!

 

  mentorointiohjelma kaikille liikunta- ja kuntoutusalan ammattilaisille!

 Movement System Team – kerää kaikki Suomen huippuvalmentajat yhteen ja tarjoaa laajan verkoston, josta hyötyvät yhtä lailla liikunta -alan valmentajat, kuin heidän palveluitaan ja oppejaan etsivät.

Liity mukaan Liikkeen vallankumoukseen!

Suomen myydyin kirja kehonpainoharjoittelusta

 

Verkkokauppa

Kaikki tuotteet

Follow by Email
Facebook
Facebook