Movement Sysytem logo 5-2016

etusivu

VERKKOSIVUJA PÄIVITETÄÄN, PAHOITTELUT HÄIRIÖSTÄ!

Liike on elämänehto, joten muista ottaa päivittäinen L -vitamiiniannoksesi! 

Aloita matkasi Movement Centeristä, jossa sinusta pitävät huolen ammattivalmentajat ja monipuolisen tuntivalikoiman ansiosta haasteita riittää loppuelämäksesi!

Movement Centerin toiminta perustuu Movement System -valmennusmalliin, jossa yhdistyvät ammattiurheilumainen ote, kokonaisvaltainen lähestyminen harjoitteluun, käytännönläheiset toimintatavat ja mikä tärkeintä, kaikki on mietitty ns. tavalliselle ihmiselle sopivaan muotoon. Sinun ei tarvitse olla luonnonlahjakkuus tullaksesi mukaan valmennukseen. Valitse itsellesi sopivin harjoittelumuoto, ilmoittaudu mukaan ja aloita matka kohti kivuttomampaa ja toiminnallisempaa tulevaisuutta!

Metodin kehittäjä Jukka Rajala on toiminut Suomessa pitkään valmentajana ja opettaa nykyisin niin liikunta-alan ammattilaisia, kuin myös omaksi ilokseen harjoittelevia. Jukka on hakenut oppia useilta huippu-opettajilta ja ollut mm. ainoana suomalaisena Ido Portalin Movement Campeilla kahteen otteeseen, sekä isännöinyt häntä salillaan useasti. Jukkaa on opettanut myös mm. Gymnastic Bodiesin perustaja Christopher Sommer, liikkuvuusharjoittelun mestarit Kit Laughlin(Stretch Therapy) ja Andreo Spina (FRC), sekä käsilläseisonnan guru, Yuval Ayalon. Suomalaisista alan huipuista, oppia on haettu Anatomy Trainsin kouluttajalta A-P Lindbergilta, joka on yksi alan ehdottomia kärkinimiä omassa työssään.

Tämä kaikki tieto ja vuosien kova työ ovat muokanneet visiota siihen suuntaan, jollaisena se tänä päivänä näyttäytyy.

Practice as little as needed, move as much as possible!

 

Kolme vinkkiä käsilläseisonnan aloittamiseen!

Lue Jukan vinkit blogista

Lantion liikkuvuus paremmaksi kehonpainoharjoitteilla!

Lue Jukan vinkit blogista

 

 

 terveys, toimintakyky, kivuton keho, kyky liikkua ja  hyvä olo!

Movement System – pienryhmävalmennukset starttaavat alkuvuodesta 2016!  Jukka Rajalan kehittämän Movement Systemin mukaan kehitetyt pienryhmät ovat täydellinen valinta kaikille kehonpainoharjoittelusta kiinnostuneille ja huippulaatua vaativille.

Foundation, Movement, Stretching, Handstand ja GST (Gymnastic Strength Training). Valitse mieleisesi teema ja nauti tuloksista!

 

mentorointiohjelma kaikille liikunta- ja kuntoutusalan ammattilaisille!

 Movement System Team – kerää kaikki Suomen huippuvalmentajat yhteen ja tarjoaa laajan verkoston, josta hyötyvät yhtä lailla liikunta -alan valmentajat, kuin heidän palveluitaan ja oppejaan etsivät.

Liity mukaan Liikkeen vallankumoukseen!

Suomen myydyin kirja kehonpainoharjoittelusta

 

ota meihin yhteyttä

lomakkeella voit tiedustella Movement System -koulutuksista, yksilö- ja pienryhmävalmennuksista, tai Movement Centerien toiminnasta
Follow by Email
Facebook
Facebook