Movement System Team

Movement System Team kasvaa ja kehittyy!

Movement System -koulutukset ovat kasvaneet vuosien saatossa yksittäisista workshopeista kokonaiseksi koulutuskokonaisuudeksi.  Kokonaisuudessaan yli 10 päivän pituinen koulutusputki sisältää erityisen kattavan määrän tietoa monipuolisesta kehonpainoharjoittelusta, käsilläseisonnasta, liikkuvuusharjoittelusta ja ennenkaikkea ymmärrys siitä MIKSI MEIDÄN JOKAISEN TULISI LIIKKUA PÄIVITTÄIN JA MONIPUOLISESTI!

Kasvaneen kysynnän ansiosta valmennustiimi on saanut pääopettajan Jukka Rajalan rinnalle Suomen kovimpia kehonpainoharjoittelun ammattilaisia.  Vuonna 2017 koulutuksissa ja workshopeissa Jukan aisaparina pääset tutustumaan useisiin Suomen eliittivalmentajiin!

HALUATKO MUKAAN TEAMIIN?

Jukka Rajala

Jukka on liikunta-alan moniosaaja ja on toiminut sekä valmentajana, että kouluttajana jo vuodesta 2005. Jukka on tullut suomalaisille tutuksi muun muassa Movement- kehonpainharjoittelukirjasta ja on kehonpainoharjoittelun suunnannäyttäjä Suomessa. Jukka on kiertänyt ympäri maailmaa kansainvälisten huippuopettajien opeissa keräten tietoa kehonpainoharjoittelusta ja siitä miten kehittää liikkuvuutta, voimaa, sekä taitoja. Hiljalleen tästä syntyi myös ensimmäinen kehonpainoharjoittelukoulutus. Yksityiskohdat ja ymmärrys siitä MIKSI, ovat Jukan harjoittelussa ja opetuksessa kaiken ydin. Yksittäiset liikkeet tai edes liikuntamuoto eivät ole se lääke, vaan kokonaisuus tulee rakentaa tarpeiden mukaan, jonka rakentaminen vaatii oman osaamisen lisäksi syvällistä ymmärrystä käytettyihin harjoittelumalleihin. Tärkeintä on saavuuttaa kivuton keho, joka on toimintakykyinen pystyen niihin asioihin, joihin kunkin on omalla tasollaan kyettävä. Kaikkien ei tarvitse osata seistä käsillään, mutta jokaisen tulisi hallita omaa vartaloaan.  “Keho on portti mieleen”,  joten pitäkäämme siitä hyvää huolta!

Kaikki Jukan sisällöt [/column]

 

 

 

ota meihin yhteyttä

lomakkeella voit tiedustella Movement System -koulutuksista, yksilö- ja pienryhmävalmennuksista, tai Movement Centerien toiminnasta

Yhteystiedot

 

Movement System- koulutukset

Jukka Rajala

0400 866 072

jukka@compactfit.com

Follow by Email
Facebook
Facebook