Movement Sysytem logo 5-2016

palveluiden esittely

Movement System – palvelut

monipuolinen rakenne tarjoaa täysivaltaisen tarjonnan oman terveyden ja hyvinvoinnin optimaaliseen kehittämiseen. Punainen lanka toiminnassamme on oman kehon hyödyntäminen harjoittelussa ja ennenkaikkea taito liikuttaa omaa kehoa! Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Toisille se on bodyweight training, tai kehonpainoharjoittelu, toisille street workout, tai gymnastic strength training. Me kutsumme kokonaisuutta nimellä Movement!

Movement Centerin toiminta on ainutlaatuinen kokonaisuus, jollaista ei Suomessa ole muualla tarjolla. Voit tulla mukaan tasosta ja iästä riippumatta.  Alla olevien valmennusvaihtoehtojen lisäksi Movement System Metodin koulutukset ja workshopit tarjoavat mahdollisuuden kehittää omaa tietotaitoaan, olitpa sitten omaksi iloksesi harjoitteleva, tai liikunta-alan ammattilainen.

“Treenaa toffeen maku suussa!” No, et meillä!

Ota ystäväsi tai puolisosi mukaan ja jaa ilot, surut, haasteet, sekä onnistumiset kanssamme!

ota meihin yhteyttä

lomakkeella voit tiedustella Movement System -koulutuksista, yksilö- ja pienryhmävalmennuksista, tai Movement Centerien toiminnasta

verkkovalmennus

käynnistyy keväällä 2016. Lisätietoa eri vaihtoehdoista julkaisemme piakkoin. Stay tuned!

ryhmävalmennus

ryhmävalmennustunneilla harjoitellaan aina valmentajan valvovan silmän alla. Monipuolinen tuntirakenne uudistuu alkuvuodesta 2016. Uudistusten myötä pystymme tarjoamaan entistä enemmän perusteita ja toisaalta spesifejä erikoistunteja, joihin voit tulla opettelemaan mm. käsilläseisontaa ja  telinevoimistelusta tuttuja ylävartalon voimaliikkeitä, kuten nojavaaka ja etuvaaka. Monipuolisesta valikoimasta löytyy lisäksi Movement System Metodin Flexibility ja Mobility -harjoitteista koostettuja liikkuvuusharjoittelutunteja, sekä paljon muuta!

pienryhmävalmennus

pienryhmävalmennukset ovat Movement System Metodin valttikortti yksilölliseen valmentamiseen! Valmiiksi mietityt “teemat” mahdollistavat eri tavoitteita ja erilaisia lähtökohtia tukevan harjoittelun.

 

Toimivat progressiot, yksilöllinen valmennus ja motivoiva ilmapiiri hyvässä porukassa takaavat kehittymisen, sekä aidon nautinnontunteen!

ohjaajakoulutukset ammattilaisille ja harrastajille

Movement System Metodi on Jukka Rajalan kehittämä koulutusrunko, joka tarjoaa Suomen kattavimman ja laadukkaimman kokonaisuuden kokonaisvaltaiseen harjoitteluun. Koulutusrunko on suunniteltu siten, että voit halutessasi valita yksittäisiä osasia sinua eniten kiinnostavista osa-alueista, jotka on jaettu kolmeen pääkategoriaan:

1.Movement & Mobility Coach

2. Bodyweight Training Coach

3. Kettlebell Coach

Jokainen koulutus sisältää kaksi tasoa ( perusrunko), joiden lisäksi tulevat syventävät tasot:

*Gymnastic Strength Training

*Plyo & Acro

*Handbalancing

*kahvakuulakoulutuksen Level 3.

Tutustu kuhunkin koulutukseen tarkemmin täällä ja ilmoittaudu tuleviin koulutuksiin!

Kaikki koulutukset soveltuvat myös kuntoilijoille, joten sinun ei tarvitse toimia työksesi alalla tullaksesi mukaan! Jos haluat saada kaiken irti koulutuksista, on suositeltavaa käydä alkuun erikseen järjestettäviä workshoppeja, jos et omaa aikaisempaa kokemusta kyseisestä harjoittelumuodosta.

 

Follow by Email
Facebook
Facebook