Movement Stick

Suomalainen innovaatio monipuolisen harjoittelun tueksi! Kehitä voimaa, notkeutta, koordinaatiota ja nivelten liikkuvuutta.

Mikä Movement Stick on?

Kyseessä on harjoitteluväline, jolla on mahdollista toteuttaa erittäin monipuolisia harjoituksia koko keholle. Keppiosa on erittäin lujaa terästä joten se kestää suuriakin kuormia. Poikkeuksellisen Movement Stickistä tekee kuitenkin kepin molemmissa päissä sijaitseva kuminen pallo ja päissä oleva rotaatio-osa. Tämän patentoidun systeemin ansiosta kepillä pystyy luomaan mitä huikeampia harjoitteita kevyestä kehonhuollosta akrobaattisiin suorituksiin.

Movement Stickillä pystyy tekemään työntäviä ja vetäviä liikkeitä. Sillä pystyy tekemään toinen toistaan haastavampia harjoitteita alaraajoille ja keskivartalolle. Sen avulla pystytään keventämään ja luomaan lisähaastetta. Käytännössä pystyt harjoittelemaan Movement Stickillä voimaa, liikkuvuutta, koordinaatiota, nopeutta, ketteryyttä ja kestävyyttä. Kaikkia bio-motorisia kykyjä!

Kenelle Movement Stick sopii?

Tylsä vastaushan se on, mutta oikeasti se sopii kaikille! Olemme testanneet sitä ammattitason urheilijoilla ja eläkeläisjumpissa. Luonnollisesti harjoitteet ovat eri, mutta kepin funktio mahdollistaa niin suuren määrän erilaisia harjoitteita, että sillä voi todellakin harjoitella kuka tahansa – tasosta ja tavoitteista riippumatta!

Osalle Movement Stick toimii hyvänä tapana lisätä kevyttä liikettä arkeen ja loistava työkalu lämmittelyihin, kun osalle Movement Stick Training on ensisijainen harjoittelumuoto!

Mitä harjoittelu vaatii?

Luonnollisesti harjoittelu vaatii itse Movement Stickin, mutta sen lisäksi ei oikeastaan muuta kuin sopivan tilan. Jotta harjoitteita olisi turvallista tehdä, tulee alustan olla sellainen, jossa pito on hyvä. Tilaa olisi hyvä olla 2 x 2 metriä, mutta on sitä pienemmässäkin välissä kepillä treenailtu.

General Concept on kehittämäni harjoittelukonsepti, joka tarjoaa valmiit ohjelmat kotiharjoitteluun. Voit valita kolmesta eri harjoittelukokonaisuudesta: Strength, Stretching ja Function.

Lisäksi kannattaa laittaa kaikki Movement Stickin some-kanavat seurantaan josta ammentaa ideoita ja tilata UUTISKIRJE

Movement Stickin Youtube-kanavalta  löytyy paljon videoita ja Instagram -tililtä (@movementstick), sekä tietenkin minun omalta IG-tililtä(@movementsystem) löytyy myös materiaalia harjoittelun aloittamiseksi.

Harjoittelun aloittaminen on todella helppoa ja jokainen joka on päässyt sillä harjoittelemaan, on ilman mitään ohjeistusta löytänyt useita kymmeniä kivoja liikkeitä. Ota vain keppi käteen ja ala liikkua!

Movement Stick Coach

Movement Stick Coach -koulutusohjelma tarjoaa erittäin kattavan monipuolisen liikkumisen tieto-taitopaketin. Koulutuksesta saat kattavan liikepankin lisäksi kaiken tarvittavan tiedon Movement Stickillä harjoitteluun. Koulutuksen voi käydä verkossa, tai livenä.

Workshopit ja kurssit

Toteutamme räätälöityjä workshoppeja ja esittelytilaisuuksia. Halutessa saat tarpeisiisi suunniteltuja useamman kerran sisältäviä kursseja, esim. työpaikalle, tai urheiluseuralle.

Jos olet kiinnostunut, ole rohkeasti yhteydessä niin mietitään tarpeisiinne sopiva kokonaisuus!

Mikäli kaipaat itsellesi räätälöityä pakettia, laita minulle viestiä

Kaikki koulutukset, mukaan lukien Movement Stick Coach, soveltuvat myös kuntoilijoille, joten sinun ei tarvitse toimia työksesi liikunta-, tai kuntoutusalalla tullaksesi mukaan!