Movement Centerien avajaiset

Posted by on / 0 Comments

Movement Centerin avajaiset

Avajaiset lähestyvät ja jengi on ottanut selkeästi uutisen ilolla vastaan. Yhteydenottoja on tullut jopa yli odotusten ja vaikka tiesimme, että nyt ollaan tekemässä jotain ainutlaatuista, lämmittää kummasti mieltä huomata myös muiden olevan samaa mieltä!

Liekö lämmin vastaanotto, vai Thaimaan aurinko, mutta kiitoksena teille, päätin laittaa tarjolle 50 kpl kuuden viikon Movement -passeja joiden hinnat alkavat 10€. Superalennuksia on vain rajallinen määrä ja passit ovat ostettavissa ainoastaan verkkokaupassamme eikä niitä voi varata etukäteen. Nopeimmat syö, hitaat sen jälkeen! 😉

Jokainen meihin etukäteen yhteydessä ollut saa lisäksi 2h etumatkan verkkokauppaan. Tämä tarkoittaa sitä, että jos olet ollut meihin joko sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella yhteydessä, tulet saamaan lähipäivinä viestin joka sisältää linkin verkkokauppaan. Avajaistarjoukset tulevat tarjolle maanantaina 29.2. klo 11, mutta linkin saaneet pääsevät ostoksille jo klo 9.

Jos siis et ole vielä ollut meihin yhteydessä, niin hopi hopi lomaketta täyttämään! Jos taas olet jo ollut meihin yhteydessä, ethän lähetä lomaketta uudelleen, jotta sähköpostit eivät tukkeutuisi, sillä yllättäen täällä tropiikissa ei netti ole nopeimmasta päästä.

Linkin kautta, joka on julkinen maanantaina klo 11 eteenpäin,  pääset ilmoittautumaan myös keväällä alkaviin pienryhmävalmennuksiin ja Foundation –starttikursseihin, joista ensimmäiset alkavat huhtikuussa.

Jos olet ollut aikaisemmin minun ( Jukka Rajalan) opeissa, tai olet harjoitellut oppieni mukaan toimivilla Movement –saleilla, sinun ei välttämättä tarvitse suorittaa starttikurssia. Jos kuitenkin haluat ottaa varmanpäälle, niin suosittelen varaamaan itsellesi paikan, sillä tuntirakenteet ja sisällöt olen laittanut uusiksi. En täysin, mutta paljon uutta on tiedossa ja haluan keskittyä jatkossa entistä enemmän hyvään tekniseen osaamiseen. Movement Centerien uusi tuntirakenne tulee olemaan entistä monipuolisempi ja se tulee tarjoamaan entistä enemmän yksilöllistä tukea ja ohjausta niin vasta-alkajille, kuin kokeneille konkareille!

Kaikki toiminta on suunniteltu 6 viikon sykleissä, jonka vuoksi myös starttikurssi ja pienryhmät ovat kuuden viikon pituisia. Myös ”kuukausikortti”, eli Movement -passi hankitaan aina vähintään kuudeksi viikoksi. Ihan kaikkia tunteja emme starttaa heti maaliskuussa, mutta kohti syksyä lämpötilan laskiessa, lisääntyy lämpötila Käpylässä ja Hakaniemessä ja silloin suorastaan roihuaa!

Toivon mahdollisimman monen löytävän meidät, joten siksi pyydän sinun apua. Jaa vaikkapa tämä artikkeli ystävillesi ja kaikille tutuille, jotka voisivat olla kiinnostuneita Movement Centerien tarjonnasta. Siitä olen varma, että kaikki tästä hyötyvät!

Muistetaan pitää liikettä yllä kehossamme!

 

AVAJAISTARJOUKSET, KEVÄÄN PIENRYHMÄT JA FOUNDATION -STARTTIKURSSIT

 

Tarjoukset

6 viikon Movement -passi 90€ (ovh 130€)

50 kappaletta 6 viikon Movement -passeja hintaan

  • 10€ x 10 kappaletta
  • 20€ x 10 kappaletta
  • 30€ x 10 kappaletta
  • 40€ x 10 kappaletta
  • 50€ x 10 kappaletta

vuosijäsenyys -20% (ovh 1065€) 852€ x 10 kappaletta

Foundation –starttikurssi

Kurssin kesto perustuu 6 viikon sykleihin, kuten Movement Centerin ohjelmointi kokonaisuudessaan. Opetustunteja järjestetään kahdesti viikossa ( 12 kappaletta yhteensä) ja kurssin hinta avajaisten kunniaksi 200€( hinta sisältää kuuden viikon salipassin, joka oikeuttaa molempien salien käyttöön). Kurssin aikana opit tärkeimmät perusliikemallit, voimaharjoittelun perusnostot ja terminologiaa, sekä käytäntöä yleisimmistä kehonpainoharjoitteista, jotka kuuluvat Centerin päivittäiseen ohjelmointiin.

Starttikurssin ensimmäisellä tunnilla opetamme myös tuntien ohjelmoinnin logiikasta ja siitä, miten juuri sinun kannattaa tunneilla edetä ja miten saat niistä kaiken potentiaalin irti.

Alkavat starttikurssit:

Huhtikuu

Käpylässä Ma & Ke klo 18.30, alkaen Ma 4.4.

Hakaniemessä Ti & To klo 18.30, alkaen Ti 5.4.

Toukokuu

Käpylässä Ma & Ke klo 18.30, alkaen Ma 16.5.

Hakaniemessä Ti & To klo 18.30, alkaen Ti 17.5.

Movement Centerien pienryhmät

Pienryhmät tarjoavat henkilökohtaisempaa valmennusta oppilaillemme. Pienryhmissä yksilölliset tarpeet voidaan tuoda paremmin esille harjoitusohjelmissa ja pienryhmävalmennus on todistetusti erittäin toimiva malli, joka tarjoaa ammattivalmentajan opetuksen, ryhmän positiivisen tuen ja selkeästi edullisemman hinnan yksilövalmennukseen verrattuna. Movement Centerin pienryhmät on suunniteltu siten, että ne tukevat salin muita tunteja, jolloin jokainen oppilas voi keskittyä tiettyyn osa-alueeseen aina kuuden viikon ajan, jonka aikana voidaan muita ominaisuuksia ylläpitää.

Valitse itsellesi sopivin ryhmä ja ilmoita itsesi mukaan seuraavaan alkavaan ryhmään.

Kuuden viikon pienryhmävalmennus 270€, avajaisten kunniaksi kaupanpäälle 6 viikon salipassi, jolla harjoittelet Käpylän ja Hakaniemen saleilla!

Toukokuu

Foundation maanantaisin klo 17, alkaen 16.5. HAKANIEMI

Handstand tiistaisin klo 18.30, alkaen 17.5. KÄPYLÄ

Handstand keskiviikkoisin klo 7, alkaen 18.5. HAKANIEMI

Movement keskiviikkoisin klo 19.00, alkaen 18.5. HAKANIEMI

Stretching torstaisin klo 18.30, alkaen 19.5. KÄPYLÄ

GST perjantaisin klo 16.30, alkaen 20.5. KÄPYLÄ

ota meihin yhteyttä

lomakkeella voit tiedustella Movement System -koulutuksista, yksilö- ja pienryhmävalmennuksista, tai Movement Centerien toiminnasta
Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Follow by Email
Facebook
Facebook