Movement Center

Kehonpainoharjoittelua, monipuolista liikkumista, voimaharjoittelua, käsilläseisontaa ja liikkuvuutta

Perustin ensimmäisen salini jo vuonna 2012, jolloin voisi sanoa käynnistyneen oman ”nykynäkemykseni” ensimmäinen vaihe. CompactFit Cross Training Center sisälsi jo silloin kaikkia niitä samoja periaatteita, joita nykyään toteutamme paljon jalostetummassa muodossa Movement Centerissä Helsingin Käpylässä ja  uusissa Movement Jalasjärven tiloissa Jalasjärvellä Etelä – pohjanmaalla. 

Movement Center ja Movement Jalasjärvi ovat molemmat inspiroivia studiosaleja, täynnä erittäin mukavia ja määrätietoisia oppilaita, sekä Suomen ehdoton valmennuseliitti. Intohimo siihen mitä opettaa, on asia josta en ole koskaan tinkinyt ja olen ollut  todella onnekas, sillä ympärilläni on ollut samalla lailla ajattalevia, erittäin päteviä ihmisiä. Tiimille olen voinut antaa vapaat kädet valmentamiseen.

Movement Center ja Movement Jalasjärvi ovat ainutlaatuisia saleja, jollaisia ei toden totta löydy muualta Suomessa. Molemmat salit ovat myös toisiinsa verrattuna erilaisia, vaikka sama systeemi on käytössä molemmissa. Ne ovat paikkoja, joissa pääset kehittämään toimintakykyäsi oman tasosi mukaan ja haastamaan itseäsi niin paljon kuin haluat.

Erilaisilla tunneilla saat keskittyä täysin tietyn taidon, tai fyysisen osa-alueen kehittämiseen ja jokaisella tunnilla sinulla on käytössäsi oma valmentaja.

Movement Centerissä / Jalasjärvessä kyse on ennen kaikkea jokaisen omasta matkasta jonka apuna toimii paras mahdollinen valmennus.  Teemme kaiken aina ryhmässä, jossa harjoittellaan omalla tasollaan, kohti omia tavoitteitaan. Selkeän tuntirakenteen avulla harjoittelu on helppo suunnitella ja siihen saa apua valmentajilta. Oli tavoitteena yhden käden käsilläseisonta, nojavaaka, kivuttomat olkapäät tai parempi kyykkyasento, tiedän pystyvämme tarjoamaan jokaiselle juuri sillä hetkellä tärkeimpiä asioita. Jos emme pysty sitä valmiiden tuntien muodossa antamaan, voit halutessasi varata meiltä privaattiopetusta.

Laajan osaamisemme ansiosta oppilaamme voivat vielä vuosienkin harjoittelun jälkeen kokea samanlaisia onnistumisen tunteita, joita he kokivat ensimmäisten viikkojen aikana. Jatkuva halu kehittyä ja kehittää on läsnä joka hetki niin oppilaiden kuin myös valmentajien olemuksessa! Siihen pääsee mukaan ilmoittautumalla Käpylän starttikurssille . Jalasjärven toiminnasta löydät lisää tietoa TÄÄLTÄ

Tuntivalikoimamme muun muassa

  • käsilläseisonta
  • Mobility (liikkuvuusharjoittelu) / Liikkuvuusharjoittelu & kehonhuolto
  • Cross Training voima (voimaharjoittelua levytankoja, kahvakuulia ja omaa kehoa hyödyntäen)
  • Movement Basic ja Movement Flow(monipuolista liikkumista)
  • Street workout (voimapainotteista kehonpainoharjoittelua koko keholle)
  • GST(gymnastic strength training, jossa pääpaino on telinevoimistelullisissa liikkeissä, kuten nojavaaka, etuvaaka ja muscle up)
  • Tankotanssi
  • Senior Movement
  • Junnu tanko-akro

Jokainen teemamme sisältää oman ohjelmoinnin joka takaa mahdollisuuden optimaalisen harjoitteluun myös tavoitteellisesti harjoitteleville. Jos haluat käydä ainoastaan vaikkapa käsilläseisontatunneilla, tai liikkuvuusharjoittelussa, voit hankkia esimerkiksi 10 x kortin. Jäsenyys ei myöskään vaadi pitkää sitoutumista, joten mikäli elämäntilanteet muuttuvat, jäsenyydestä pääsee yhtä helposti eroon kuin se oli mahdollista hankkia. Haluamme oppilaidemme olevan aktiivisia ja sen vuoksi hinnoittelumme ja toimintamallimme ovat reiluja kaikkia kohtaan. Saat täydelliset tilat monipuoliseen harjoitteluun, laadukasta valmennusta jokaisella tunnilla joita löytyy jokaiselta päivältä useita eri vaihtoehtoja ja tämän lisäksi sinulla on käytössä vapaaharjoitteluvuorot. Unohtamatta hyviä lisäetuja mm. CompactFitin verkkokauppaan, Movement System -koulutuksiin, Movement Weekendeihin ja 66days –verkkovalmennuksiin.

 TERVETULOA MUKAAN TASOSTA JA TAVOITTEISTA RIIPPUMATTA!