Movement Center

Kehonpainoharjoittelua, monipuolista liikkumista, voimaharjoittelua, käsilläseisontaa ja liikkuvuutta

Perustin ensimmäisen salini jo vuonna 2012, jolloin voisi sanoa käynnistyneen oman ”nykynäkemykseni” ensimmäinen vaihe. CompactFit Cross Training Center sisälsi jo silloin kaikkia niitä samoja periaatteita, joita nykyään toteutamme paljon jalostetummassa muodossa Movement Centerissä Helsingin Käpylässä.

 

Movement Center on inspiroiva studiosali, täynnä erittäin mukavia ja määrätietoisia oppilaita, sekä Suomen ehdoton valmennuseliitti. Intohimo sen asian valmentamiseen jota opettaa on asia, josta en ole koskaan tinkinyt ja olen ollut  todella onnekas, sillä ympärilläni on ollut aina erittäin päteviä ihmisiä, joille olen voinut täydellä luottamuksella antaa täysin vapaat kädet valmentamiseen. Movement Center on hyvin ainutlaatuinen sali, jollaista ei toista löydy Suomessa . Se on paikka, jossa pääset kehittämään toimintakykyäsi oman tasosi mukaan ja haastamaan itseäsi niin paljon kuin haluat. Erilaisilla tunneilla saat keskittyä täysin tietyn taidon, tai fyysisen osa-alueen kehittämiseen ja jokaisella tunnilla sinulla on käytössäsi oma valmentaja. Kaikki tämä käytännössä yhden personal trainer –tapaamisen hinnalla.

Movement Centerissä kyse on ennen kaikkea jokaisen omasta matkasta jonka apuna toimii paras mahdollinen valmennus.  Teemme kaiken aina ryhmässä, jossa jokainen harjoittelee omalla tasollaan, kohti omia tavoitteitaan. Selkeän tuntirakenteen avulla oma harjoittelu on helppo suunnitella ja siihen toki saa apua valmentajilta. Oli tavoitteena yhden käden käsilläseisonta, nojavaaka, kivuttomat olkapäät tai parempi kyykkyasento, olen vakuuttunut, että pystymme tarjoamaan jokaiselle juuri hänelle tärkeimpiä asioita. Jos emme pysty sitä valmiiden tuntien muodossa antamaan, voit halutessasi varata meiltä privaattiopetusta.

Laajan osaamisemme ansiosta oppilaamme voivat vielä vuosienkin harjoittelun päästä kokea samanlaisia onnistumisen tunteita, joita he kokivat ensimmäisten viikkojen aikana. Jatkuva halu kehittyä ja kehittää, on läsnä joka hetki niin oppilaiden kuin myös valmentajien olemuksessa! Siihen pääsee mukaan ilmoittautumalla starttikurssille, jonka on mahdollista käydä myös osittain verkossa.

Tuntivalikoimamme

  • käsilläseisonta
  • Mobility (liikkuvuusharjoittelu)
  • Cross Training voima (voimaharjoittelua levytankoja, kahvakuulia ja omaa kehoa hyödyntäen)
  • Movement Basic ja Movement Flow(monipuolista liikkumista)
  • Street workout (voimapainotteista kehonpainoharjoittelua koko keholle)
  • GST(gymnastic strength training, jossa pääpaino on telinevoimistelullisissa liikkeissä, kuten nojavaaka, etuvaaka ja muscle up)Jokainen teemamme sisältää oman ohjelmoinnin, joka on käytössä vain Helsingin Käpylässä! Ohjelmointi takaa mahdollisuuden optimaalisen harjoitteluun myös tavoitteellisesti harjoitteleville. Jos haluat käydä ainoastaan vaikkapa käsilläseisontatunneilla, tai liikkuvuusharjoittelussa, voit hankkia esimerkiksi 10 x kortin. Jäsenyys ei myöskään vaadi pitkää sitoutumista, joten mikäli elämäntilanteet muuttuvat, jäsenyydestä pääsee yhtä helposti eroon kuin se oli mahdollista hankkia. Haluamme oppilaidemme olevan aktiivisia ja sen vuoksi hinnoittelumme ja toimintamallimme ovat reiluja kaikkia kohtaan. Saat täydelliset tilat monipuoliseen harjoitteluun, laadukasta valmennusta jokaisella tunnilla joita löytyy jokaiselta päivältä useita eri vaihtoehtoja ja tämän lisäksi sinulla on käytössä vapaaharjoitteluvuorot. Unohtamatta hyviä lisäetuja mm. CompactFitin verkkokauppaan, Movement System -koulutuksiin, Movement Weekendeihin ja 66days –verkkovalmennuksiin.

 

 TERVETULOA MUKAAN TASOSTA JA TAVOITTEISTA RIIPPUMATTA!