Movement Center

 

Movement Centerin uudet verkkosivut löytyvät  osoitteesta www.movementcenter.fi

Movement Centerin tuntirakenne  perustuu Jukka Rajalan kehittämään Movement System -valmennusmalliin.  Monipuolinen sisältö, ainutlaatuiset progressiot ja Suomen kovimmat ammattivalmentajat mahdollistavat jokaiselle oppilaalle omia tavoitteita ja lähtökohtia tukevan kokonaisuuden ja toivotun lopputuloksen.

’Liike on lääkettä’ – jokainen meistä on syntynyt liikkumaan ja pysyäksemme fyysisesti ja henkisesti hyvässä kunnossa, tulisikin meidän liikkua päivittäin. ’Movement – ideologia’ palauttaa meidät takaisin liikkeen alkulähteelle. Juokse, ryömi, vedä, työnnä, nosta, kyykkää, punnerra, hyppää, kierrä, jännitä, rentoudu. Tätä kaikkea ja paljon muuta Movement on!

Valmennuspalvelut on jaettu ryhmätunteihin, pienryhmävalmennukseen ja pian myös verkkovalmennukseen. Nämä yhdessä mahdollistavat lähes yksilötason valmennuksen ja tarpeen mukaan jokainen oppilas voikin varata yksilötapaamisia valmentajaltaan.

Aina ei ole mahdollista salille asti ja jatkossa se ei ole välttämättä edes tarpeen, sillä salimme oppilailla on halutessaan mahdollisuus saada valmiit ohjelmat kännykkäänsä. Harjoituksen voit tehdä kun se sinulle sopii, kotona, töissä, tai vaikkapa mökillä. Vastaavaa kokonaisuutta ei liikunta-alalla ole aikaisemmin nähty!

Movement Centerin tavoite on tehdä jokaisesta vahvempi, notkeampi ja ketterämpi. Tämä vaatii myös perinteistä voimaharjoittelua, ja sen vuoksi kyykyt, maastavedot ja pystypunnerrukset ovat osa kokonaisuutta. Ei sen takia, että saisimme kehitettyä kyykky- tai vetotulosta, vaan sen takia, että liikkuakseen paremmin, tarvitsemme terveen selän ja polvet sekä vahvat jalat.

Movement System Metodi  on kokonaisuus joka täytyy jokaisen kokea ymmärtääkseen mistä on kyse ja antaa valmentajiemme ammattitaidon ja inspiraation koukuttaa myös sinut Movementin maailmaan!

Aloittaminen

Heräsikö kiinnostus? Katso tarkemmat ohjeet täältä

haluatko tulla testaamaan ilmaiseksi tuntejamme, tai olisit kiinnostunut pienryhmistämme? Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Ajankohtaista

Movement Center uudistuu ja jatkaa toimintaa kahdessa eri toimipisteessä!

Movement Center Käpylä, Koskelantie 9

Movement Center Hakaniemi, Sörnäisten rantatie 6 ( salille laskeudutaan Hakaniemen torin kulmassa sijaitsevalla hissillä)

Valmentajat

  • Jukka Rajala
  • Sami Obele
  • Mikko Paavola
  • Sampsa Kautto
  • Lari Salama
  • Tung Bui
  • Joni Stenholm
  • Jukka Mäennenä
  • Kirsi Tikka

 Suomen kovin valmennustiimi on nyt saman katon alla Movement Centerissä. Harjoittelet Käpylässä ja Hakaniemessä samalla kortilla!

Tuntikalenteri

Movement Centerin kalenterin löydät täältä

 

Hinnasto

Movement Centerin hinnaston löydät täältä

 

 

Sali kartalla

Movement Center

Käpylä

Koskelantie 9

Hakaniemi

Sörnäisten Rantatie 6 ( Hakaniemen torin laidalla sijaitsevalla hissillä alas!)

 

Follow by Email
Facebook
Facebook