movement center

Kaksi kuntosalia Helsingin ytimessä!

Jukka Rajala avasi keväällä kaksi uutta salia Helsinkiin ja toimii molemmissa päävalmentajana.  

 

Helsingin Movement Centerit löytyvät Käpylästä ja Hakaniemestä, lisäksi Espoossa avattiin kolmas sali, Yoga&Movement Center.

Movement Center on puhdasverinen kehonpainoharjoittelun ja voimaharjoittelun valmennuskeidas, jossa harjoittelevat sulassa sovussa ammattiurheilijat ja kuntoilijat huippuvalmentatiimin johdolla. Harjoittelussa noudatetaan Movement System -koulutuksistakin tuttuja periaatteita, jonka punainen lanka on tasapainoinen keho, joka kykenee toimimaan optimaalisesti, ilman suuria rajoitteita ja ennenkaikkea kivuttomasti!

 

Harjoittelu Movement Centereillä etenee kuuden viikon sykleissä ja harjoittelu tapahtuu aina valmentajan opetuksessa. Ryhmätuntien lisäksi voit valita myös pienryhmävalmennuksen ja yksilövalmennuksen.  Vapaaharjoitteluun on mahdollisuus Hakaniemen salilla.

Ryhmätunnit ovat kaikille avoimia tunteja, joille osallistuminen edellyttää voimassa olevan salikortin.  Suosittelemme kaikille starttikurssin suorittamista, jotta itse tunneilla harjoittelu onnistuisi mahdollisimman vaivatta. Starttikurssilla opit perustekniikoiden lisäksi paljon normaalista valtavirrasta poikkeavia kehonpainoharjoitteita (Movement). Jos olet käynyt Jukan opeissa aikaisemmin ja koet olevasi valmis hyppäämään suoraan mukaan tunneille, ole yhteydessä info@movementcenter.fi

Käpylän sali löytyy osoitteesta Koskelantie 9 ja Hakaniemen sali Sörnäisten Rantatie 6, Hakaniemen Tori ( sali sijaitsee torin alla!)

 

Tutustu salin verkkosivuihin osoitteessa www.movementcenter.fi

 

Linkki suoraan ajanvaraukseeen ja verkkokauppaan

 

Follow by Email
Facebook
Facebook