Koulutukset, workshopit ja luennot

Ammattitaitoista opetusta liikunta- ja kuntoutusalan ammattilaisille

Suomen ensimmäinen Kahvakuulaohjaajakoulutus, ensimmäinen Kehonpainoharjoittelun ja Liikkuvuusharjoittelun ohjaajakoulutus. Suomen ensimmäinen paljasjalkajuoksun workshop ja ensimmäinen käsilläseisonnan verkkovalmennus. Tässä muutama nosto parin vuosikymmenen aikana toteutuneista sisällöistä, jossa tiivistyy oma intohimomme etsiä uusia ja parempia tapoja toteuttaa asioita. Unohtamatta tietenkään omaa harjoitteluinnovaatiotamme, Movement Stickiä!

Koulutukset

Vuosien 2022-23 aikana järjestettäviä koulutuksia:

Tulevien koulutusten ajankohdat

Kahvakuulaohjaajakoulutus keväällä 2023

Movement Coach 2023 (aloitus maaliskuussa)

Movement Stick Coach 2023 keväällä 2023

Workshopit ja luennot

Workshopeja ja eri aiheisiin pureutuvia luentoja järjestetään tasaisesti eri puolin Suomea. Tällä hetkellä lähes poikkeuksetta tilauksesta ja tapahtumat ovat yleensä privaatteja.

Jos haluaisit järjestää yrityksellesi, valmennustiimille tai vaikkapa urheilujoukkueelle yksityisen workshopin / luennon, laita minulla viestiä .

Aikaisemmin toteutettuja aiheita mm:

Tässä muutamia viime vuosina toteutuneita aiheita eri tilaisuuksissa. Ole rohkeasti yhteydessä ja kerro ideastasi. Jos aihe ei ole minulle tuttu, tiedän mahdollisesti jonkun jonka puoleen kannattaa kääntyä!

Etäluennot

Varsinaisia koulutuksia, tai workshoppeja emme järjestä yleensä etänä, mutta luentojen järjestäminen videoyhteydellä on helppoa ja hyödyllistä.

Tiedustele eri vaihtoehtoja sähköpostitse tai jätä tekstarilla soittopyyntö 0400866072.

Workshopit ja koulutukset urheiluseuroille

Toteutamme räätälöityjä workshoppeja ja luentoja myös ammattivalmentajille. Ne suunnitellaan aina tapauskohtaisesti. Ole rohkeasti yhteydessä niin mietitään tarpeisiinne sopiva kokonaisuus!

Mikäli kaipaat itsellesi räätälöityä pakettia, laita minulle viestiä

Kaikki koulutukset, mukaan lukien Movement Stick Coach, soveltuvat myös kuntoilijoille, joten sinun ei tarvitse toimia työksesi liikunta-, tai kuntoutusalalla tullaksesi mukaan!