Koulutukset ja workshopit

Suomen monipuolisin koulutusohjelma kehonpainoharjoittelusta, liikkuvuusharjoittelusta ja monipuolisesta liikkumisesta!

Tarjoamani koulutusten tärkein periaate on luova vahva ymmärrys oman kehon toiminnasta. Opetuksessani korostan perusteiden syvällistä  osaamista, keskittyen käytännönläheisiin ja toimiviin tapoihin kehittää ymmärrystä kokonaisuuksien hyvästä hallinnasta. Yhdistelen kaikkea mikä toimii, oli sitten kyseessä kehonpainoharjoittelu, liikkuvuusharjoittelu, tai voimaharjoittelu eri muodoissa. Inspiraatiota ja vaikutteita olen hakenut niin tanssista, sirkuksesta, joogasta, telinevoimistelusta, kuin myös kamppailulajeista ja muilta liikkumisen mestareilta.
Koulutuksessa opetellaan käsilläseisontaa ja muita (akrobaattisia) taitoja yhdistellen voimaa, liikkuvutta ja koordinaatioa kehittäviä liikepattereita joiden avulla jokainen pystyy luomaan itselleen sopivaa monipuolista liikettä. Tie toimintakykyiseen kehoon vaatii kokonaisuuden kunnioittamista. Jos kuormitat kehoa yksipuolisesti, kehosi kyllä muistuttaa asiasta! Jo pienillä muutoksilla arkeen voidaan saada huikeita ihmeitä aikaiseksi, jonka vuoksi meidän tulisikin arvostaa mitättömiltäkin tuntuvia arjen pieniä tekoja. Pitkässä juoksussa niiden painoarvo hyvinvoinnissasi ja toimintakyvyssä päihittää yksittäisen kovan harjoituksen mennen tullen!

Movement System on oma yritykseni jonka kehittämä koko Movement Coach -koulutusohjelma on, mukaan lukien Virtual Movement Coach ja Mobility- verkkokoulutukset.

Koulutusohjelma tarjoaa erittäin kattavan monipuolisen liikkumisen tieto-taitopaketin, johon kuuluu Suomen ensimmäinen kehonpainoharjoittelun koulutusohjelma(ensimmäinen koulutus järjestettiin jo vuonna 2013), monipuolinen movement- ja liikkuvuusharjoittelu, kahvakuula- ja voimaharjoittelu.
Voit halutessasi valita koulutuksesta yksittäisiä osasia, jotka koet omaan toimintaasi tällä hetkellä hyödyllisimpinä, tai rakentaa itsellesi oma kouluttautumispolku, johon on mahdollista lisätä myös Personal Trainer Akatemian järjestämä personal trainer -koulutusohjelma.

Movement & Mobility Coach Level 1 ja Level 2

Bodyweight Training Coach Level 1 ja Level 2

Tutustu Movement Coach -koulutusohjelmaan, joka sisältää yhteensä neljä viikonloppua jotka ovat jokainen mahdollista käydä myös yksittäisinä viikonloppuina!

Movement & Mobility Coach – liikkuvuutta ja monipuolista liikettä

Bodyweight Training Coach – kehonpainoharjoittelun perusteet ja voimaharjoittelu kehonpainolla

Kahvakuulaohjaajakoulutus – kahvakuulilla harjoittelun perusteet ja kahvakuulan hyödyntäminen eri tilanteissa

Movement Flow

Oletko kiinnostunut liikkumisen taidosta ja haluaisit viedä omaa osaamistasi entistä pidemmälle? Tutustu uusimpaan Movement Flow -koulutukseeni, joka on täydellinen jatko Movement Coach –koulutusohjelmalle. Se soveltuu kaikille jotka ovat kiinnostuneet “Movement –filosofiasta” ja harjoitteita voidaan hyödyntää yhtä lailla ryhmäliikunnassa, kuin vaikkapa ennaltaehkäisevänä harjoittelumuotona urheilijoilla. Siitä saattaa tulla jopa tapa, joka vie mennessään, luoden täysin omanlaisen tyylin harjoitella ja pitää oma keho toimintakykyisenä!

Tutustu myös koulutuspaketteihin, joilla säästät useita satoja euroja!

Personal Trainer Akatemia

Jos olet kiinnostunut kouluttautumaan liikunta-alalle ja tehdä töitä valmennuksen parissa, tutustu Personal Trainer Akatemian koulutusohjelmaan ja hae mukaan!

Workshopit ja kurssit

Toteutamme räätälöityjä workshoppeja tilauksesta ja saat myös tarpeisiisi suunniteltuja useamman kerran sisältäviä kursseja. Jos olet kiinnostunut, ole rohkeasti yhteydessä niin mietitään tarpeisiinne sopiva kokonaisuus!

Esimerkkejä toteutetuista workshopeista:

  • kohti käsilläseisontaa (perusteet) / käsilläseisontaa edistyneille
  • Urheilijan monipuolinen like (yhdessä fysioterapeutti Vesa Kuparisen kanssa)
  • Movement – monipuolisen liikkumisen perusteet
  • Kehonpainoharjoittelun perusteet
  • Liikkuvuusharjoittelu
  • Voimaharjoittelu omalla kehonpainolla
  • Voimaharjoittelun perusteet

Mikäli kaipaat itsellesi räätälöityä pakettia, laita minulle viestiä

Kaikki koulutukseni soveltuvat myös kuntoilijoille, joten sinun ei tarvitse toimia työksesi liikunta-, tai kuntoutusalalla tullaksesi mukaan!