Kohti Käsilläseisontaa 66 päivässä -verkkokurssi starttaa huhtikuussa

Posted by on / 0 Comments

Käsilläseisonnan verkkokurssi alkaa!

(HUOM! SEURAAVA VERKKOKURSSI ALKAA LAUANTAINA 1.7.)

Nyt on fiilikset katossa! Usean vuoden kova työ alkaa hiljalleen nähdä päivänvaloa kahdessakin eri muodossa. Käsilläseisontakirjani julkaistaan huhtikuun aikana (sorry, maaliskuussa ei vielä saada kirjaa painosta! 🙁 ) ja lisäksi suunnittelemani käsilläseisonnan verkkokurssi käynnistyy huhtikuussa. Kyseessä ei ole millään muotoa perinteinen online-valmennus, eikä missään tapauksessa ”printtaa tästä itsellesi harjoitusohjelma” –kirjekurssi. Tässä luodaan jotain täysin uutta ja olen tästä vähintään yhtä innoissani kuin toivon mukaan kaikki ne, jotka päättävät tulla mukaan myös verkkokurssille!

Rakentamani “T3-opetusmalli” (Tavat, Taidot, Toimintakyky) perustuu käsitykseeni järkevästä tavasta pitää huolta fyysisestä jaksamisesta. T3 –mallin tehokkuus perustuu siihen, että ensimmäisessä vaiheessa rakennetaan itselle toimivia tapoja, jotka tukevat kaikkea tulevaa toimintaa. Liian pitkälle tulevaisuuteen kurkottelevia tavoitteita ei aseteta ennen kuin homma on tukevalla pohjalla.  Tämän lisäksi opettelemme uusia taitoja ja kehitämme toimintakykyä monipuolisen harjoittelun avulla. Kurssilla hyödynnetään kirjoittamani Käsilläseisontakirjan oppeja tarjoten samalla suuren määrän sellaista lisämateriaalia jota en kirjaan saanut mahdutettua. Opetusvideoiden avulla tulen demonstroimaan paljon sellaisia asioita, jotka eivät välttämättä aukea täysin tekstin ja kuvien muodossa. Lisäksi annan lisävinkkejä yleisimpiin ongelmiin, jotka ovat käsilläseisonnan opettelussa hyvin yleisiä. Osa materiaalista on sellaista, joita en ole esitellyt edes omissa koulutuksissani.

Kurssi sisältää myös live -webinaareja, joissa käyn läpi muun muassa kurssin aikana esiin tulevia asioita. Tiedossa myös omaa syvällistä pohdintaa artikkeleiden muodossa monesta kirjassakin käsiteltävästä aiheesta. Varovaisestikin luvattuna näin kattavaa kokonaisuutta tähän hintaa ei tällä hetkellä muualta saa!

Miksi verkkokurssi?

Tiedän mitä käsilläseisonnan oppiminen vaatii. Kurssin avulla pystyn tarjoamaan kaiken tarvittavan tiedon ja avun jokaiselle asiasta kiinnostuneelle. Oikeanlaisten tapojen ja itse taidon oppiminen on prosessi, jolle on annettava aikaa, sekä oikeanlainen kasvualusta. Oppimisen vaiheet sisältävät useita yksittäisiä hetkiä, jotka tulevat määrittämään sen millaiselta tulevaisuus näyttää ja näissä hetkissä oikea ajoitus on tärkeää. Oikein rakennettujen progressioiden avulla luomme 66 päivän aikana kokonaisuutta tukevia tapoja, joiden avulla on turvallista edetä kohti käsilläseisontataitoa. Huomaat nopeasti miten tästä tulee olemaan hyötyä monissa muissakin asioissa, sillä perustapojen rakentaminen vahvaksi ravitsee arjessa jaksamista myös muilla osa-alueilla. Tästä huolimatta kurssi ei yritä olla jotain sellaista mitä se ei ole. Punainen lanka tulee olemaan alusta loppuun käsilläseisonta!

Kirjassa esiteltävät harjoitteet ja progressiot tullaan purkamaan atomeiksi, jonka jälkeen pienistä paloista rakennetaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus. Tämä ei ole one size fit all – valmennus ja voin luvata, että sinä joudut itsekin töihin, sillä oppimisen kannalta tärkeää on ymmärtää myös miksi jotain asiaa ylipäätään tehdään. Minun tehtäväni on opettaa sinua parhaan kykyni mukaan ja auttaa ylämäissä koneen sakatessa, mutta sinun tehtäväksi jää oppiminen!

Jos et ole tähän vielä valmis, mieti kaikessa rauhassa ja palaa asiaan kun olet valmis. Tarvittaessa vastaan mielelläni sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Miksi voit luottaa minun oppeihin?

Verkkokurssissa lähtötasolla ei ole mitään merkitystä. Rakastan perusteiden opettamista ja yksityiskohtien hinkkaamista entistä paremmaksi, sillä tiedän totuuden löytyvän sieltä. Intohimoni on opettaminen ja toimin parhaimmillani silloin kun vastapuoli on aidosti halukas oppimaan. Käsilläseisonnan oppimisessa on ennen kaikkea kyse halusta oppia. Loppu on kiinni pitkäjänteisyydestä. En tavoittele täydellisyyttä, sillä se on usein este kokonaisvaltaiselle kehittymiselle, mutta harjoittelun suhteen vaadin aina teknisesti laadukasta tekemistä. Uskon vahvasti monipuoliseen liikkeeseen ja koenkin sen fyysisen jaksamisen tärkeimmäksi osaksi. Unesta ja ravitsevasta ruoasta tietenkään tinkimättä.

En luota ehdottomuuteen tai puhtaaseen motivaatiohuuruissa ryntäilyyn, enkä ole oikea ihminen myöskään sellaista tarjoilemaan. En myöskään opeta elämään oman ” henkisen mukavuusalueen ulkopuolella”, koska siellä yksinkertaisesti palaa mentaalisesti nopeasti loppuun. Sen sijaan uskon tapoihin ja ihmisen luontaiseen haluun oppia uutta, sekä ylläpitää omaa toimintakykyä. Toimintakykyä kehittääkseen täytyy totta kai kyetä puskemaan itseään jonkin verran oman ”fyysisen mukavuusalueen keskustasta” kohti ulkokehää ja käydä tasaisesti mutta vain pienin askelin rajan toisella puolella. Tällä tavoin ulkokehä kasvaa koko ajan, itseään missään vaiheessa totaalisesti uuvuttamatta. Ne lyhyet jaksot jolloin pusketaan täysillä, muistetaan pyhittää totaalisella levolla.

Lupaukseni sinulle

Tiedän kehittäneeni opetusmallin joka helpottaa oleellisesti haastavan käsilläseisontataidon oppimista riippumatta siitä, onko oppilaallani lainkaan kokemusta kehonpainolla tehtävistä taitoharjoitteista. Olen ollut suoranaisesti pakotettu keräämään tietoa ympäri maailmaa eri lähteistä ja pilkkomaan oppimani tieto pieniksi murusiksi, sillä itsellänikään ei ole lajitaustaa johon olisin voinut nojautua. Vain opettelemalla ja prosessoimalla asioita riittävän pienissä osissa voi löytää vastauksen perimmäiseen kysymykseen miksi. Tämän jälkeen on helppo kertoa mitä tulee tehdä ja miten se tehdään. Käsilläseisonnan suhteen minä olen rakentanut tämän polun sinulle valmiiksi!

Opitko käsilläseisonnan 66 päivässä?

Tapojen syntyminen on prosessi, joka vie joidenkin lähteiden mukaan keskimäärin 66 päivää. Useimpien taitojen oppiminen edes alkeelliselle tasolle vie paljon kauemmin, joten 66 päivässä hyvin harva oppii oikeasti seisomaan käsillään, eikä se ole myöskään kurssin tavoite.

Tässä ajassa pystyn kuitenkin antamaan sinulle huikean määrän tietoa kirjasta oppimasi lisäksi ja tulet saamaan minulta joka viikko lisämateriaalia eri aiheisiin liittyen. Tämän kaiken avulla ja omalla määrätietoisella tekemisellä tulet saavuttamaan horisontissa siintävän tavoitteesi! Osa oppilaista saavuttaa kahden kuukauden aikana ensimmäisiä vapaita seisontoja ja osa puolestaan saa kurssin aikana tukevan pohjan sellaiselle tasolle, että niistä on syntynyt elämää tervehdyttävä tapa. Ajalla ei sinänsä olen väliä, enkä suosittele ylipäätään tavoitteille annettavan tarkkaa määräaikaa. Se luo vain turhaa stressiä ja oppimista on viime kädessä täysin mahdoton ennustaa.

Varoituksen sana loppuun… Tämä kaikki ei tule pelkkään onnellisuuden karkkipaperiin verhoiltuna! Aivan kuten elämä itsessään, taitojen opettelu sisältää kaikki mahdolliset tunneskaalat itseinhosta ja epätoivosta aina hekumallisimpiin euforioihin. Ilo tulee onnistumisista ja siitä tunteesta kun on saanut aikaiseksi jotain itselleen merkittävää ja josta on loppujen lopuksi itse vastuussa. Ota siis valta itsellesi ja lähde mukaani matkalle, joka starttaa 18.4. klo 18.00!

ilmoittaudu mukaan nyt!

Verkkokurssi ilman kirjaa: https://www.campwire.com/buy/b989c2f5-16c8-4f1b-b217-6d34471534e2

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Follow by Email
Facebook
Facebook