kahvakuula

ensimmäinen Suomessa järjestetty kahvakuulaharjoittelun ohjaajakoulutus

IKSA KAHVAKUULAKOULUTUS ON SUOMEN AINOA KANSAINVÄLISEN IUKL-LIITON ALAINEN KOULUTUSOHJELMA, JONKA ON SUORITTANUT JO TUHANNET LIIKUNTA-ALAN AMMATTILAISET JA HARRASTAJAT VIIMEISEN 10 VUODEN AIKANA!

Tule mukaan kokemaan ja oppimaan erilainen, mielenkiintoinen ja haastava harjoittelutapa, josta on hyötyä loppuelämäksi. Aiempaa kokemusta kahvakuulista ei tarvitse olla.

Kahden päivän intensiivisessä koulutuksessa opit kaiken tarpeellisen kahvakuulalla nostamisen perustekniikoista ja saat samalla käyttöösi kattavan liikepankin, joita voi hyödyntää omassa harjoittelussa, yksilövalmennuksessa ja ryhmäliikunnassa.

Uskomme vahvasti intensiiviseen kokemukseen ja kehon kautta oppimiseen, emme pelkkään teoreettiseen osaamiseen. Harjoitteluun liittyvät asiat on itse koettava ja tunnettava, jotta niitä voi käytännön tasolla ymmärtää ja soveltaa parhaalla mahdollisella tavalla. Tästä syystä koko koulutus tapahtuu käytännön kautta harjoittelemalla ja on ajoittain fyysisiä rajojasi koetteleva, vaikkakaan emme väsyttämiseen lähtökohtaisesti pyri.

KENELLE KAHVAKUULAKOULUTUS SOPII?

Kurssille ovat tervetulleita kaikki 18-vuotta täyttäneet normaalin peruskunnon omaavat henkilöt. Liikunnan ammattilaiselle kurssi antaa mahdollisuuden olla alansa kärkipäässä ja tarjota asiakkailleen entistäkin monipuolisempia, hauskempia ja haastavampia harjoittelutapoja. Yksinkertaisesti tulet huomaamaan miten mukavaa ja mukaansatempaavaa harjoittelu voi olla.

Voit olla myös varma siitä, että asiakkaasi kiittävät Sinua entistä enemmän ja suosittelevat palveluitasi myös muille. Henkilökohtainen tekninen osaaminen ja etenkin tekniikoiden ymmärtäminen ovat ensisijaisen tärkeitä asioita valmentajalle. Liikunnan harrastajana tulet kokemaan liikunnan iloa ja monipuolisuutta. Huomaat, että treenaamisen ei tarvitse olla enää koskaan pakkopullaa, vaan nautit siitä täysin palkein ja puhkut intoa seuraavaa treenikertaa odotellessa.

Harjoittelun edetessä tulet myös huomaamaan, että kaikesta oppimastasi on käytännön hyötyä. Kahvakuula ja kahvakuulilla harjoittelu eivät sinällään ole autuaaksi tekeviä asioita. Tärkeintä on harjoittelutapa, hyvät tekniikat ja filosofia jota noudattaa.

MIKSI VALITA IKSA:N KAHVAKUULAKOULUTUS?

Valmentajamme Martti Nappari esitteli kahvakuulaharjoittelun suomalaisille 90-luvun lopulla, jolloin se oli kadonnut lähes kokonaan Suomesta. Ohjelmamme on ensimmäinen laatuaan Suomessa ja ainoa jolla on kansainvälisen koulutusorganisaation ja lajiliiton tunnustus. Pitkä kokemuksemme kahvakuulaharjoittelusta, sekä toiminnallisen harjoittelun laaja-alainen asiantuntemus takaavat koulutuksiimme osallistujille onnistuneen kokemuksen. Kantavana periaatteena on että kaikki opetettavat harjoitteet ja menetelmät on jokaisen osallistujan omaksuttavissa ja heidän niin halutessaan, myös luonnollisesti edelleen opetettavissa eteenpäin.

IKSA -koulutusohjelmissa on käytössä ainutlaatuinen opetusmenetelmä jonka avulla harjoitusmenetelmien omaksuminen on tehokasta ja jonka avulla opit itse opettamaan lajia. Päävalmentajamme Sami Obele ja  Jukka Rajala ovat tuoneet sisältöön paljon uutta oman ammattitaitonsa kautta.  Jukka on kilpaillut Girevoy Sportissa ja saavuttanut siinä mm. amatöörien maailmanmestaruuden. Sami ja Jukka korostavat teknisen osaamisen tärkeyttä ja opettavat perusteet todella yksityiskohtaisesti, jolloin kokenutkin nostajat voi löytää uusia asioita omista nostotekniikoistaan ja.  Koulutuksen sisältö on Suomessa ainutlaatuinen muuttuen ja kehittyen koko ajan kouluttajiemme kehittyessä!

LOPPUKOE

Loppukokeen tarkoitus on osoittaa, että me näemme vaivaa sen eteen mitä teemme. Me elämme niin kuin saarnaamme ja kuulumme yhteisöön, joka tietää, osaa ja tuntee asiansa. Loppukoe pidetään n. 6 kk kuluttua kurssin päättymisestä, jotta kurssilaisilla on riittävästi aikaa harjoitella ja syventää opittuja taitoja. Loppukokeet järjestetään ensisijaisesti etenä joko live-lähetyksen, tai videotallenteen avulla. Loppukoe pitää sisällään fyysisen, kirjallisen ja suullisen osuuden, joista tarkemmat tiedot jaetaan kurssin aikana. Loppukokeen hyväksytysti suorittaneista tulee lisenssiohjaajia.

KOULUTTAJAT:

Sami Obele ja Jukka Rajala

KURSSIN SISÄLTÖ:

1. Kahvakuulien hyödyntäminen yksilövalmennuksessa ja ryhmäliikunnassa

2. Liikkuvuusharjoitukset

  • Yleistä toimintakykyä tehostavat harjoitteet
  • Kahvakuulaharjoittelun lajinomainen liikkuvuusharjoittelu
  • Voimaperäinen menetelmä
  • Power Speed -menetelmä
  • Yhdistelmät eri tarkoituksiin

3. Edellisten menetelmien yhdistäminen tehokkaiksi kokonaisuuksiksi

4. Harjoittelumenetelmät, ohjelmat ja teoriat

  • Periaatteet, yhdistelmät, variaatiot
  • Miten eri menetelmiä voidaan soveltaa ja yhdistää käytännön tasolla yksinkertaisesti ja toimivasti
KIRJALLINEN MATERIAALI

Koulutuksen aikana kurssin sisällöstä jaetaan kirjallinen tiivistelmä. Omien muistiinpanojen ottaminen on suositeltavaa, sillä informaatiota tulee todella paljon ja kaikkea ei ole koulutusmateriaaleissa

HINTA
  • 495 € (sis. alv 24%)
  • Varaa paikkasi maksamalla koko kurssin kerralla tai ensiksi vain varausmaksun (95 €), jolloin loppusummasta (400€) lähetetään lasku lähempänä kurssiajankohtaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Loppukoe ja ohjaajapaita sisältyvät hintaan. Hinta ei sisällä majoitusta eikä aterioita.

VARUSTUS

Matalapohjaiset kengät sekä sisä- ja ulkoliikunta-asu.

VARAA PAIKKASI KOULUTUKSEEN!

Follow by Email
Facebook
Facebook