Harjoitteluvälineet

Kotimaista yrittäjyyttä yli 20 vuoden kokemuksella!

CompactFit on kotimainen yritys, joka suunnittelee, valmistaa ja maahantuo omat harjoitteluvälineet, joita löytyy niin isoilta kuin pieniltä kuntosaleilta.

Vuosien saatossa yksittäisistä tuotteista kehittyi kokonainen tuoteperhe, joista voit rakentaa itsellesi kotisalin, kaupallisen Cross Training -salin kaikkine herkkuineen, tai vaikkapa kesämökillesi koko perhettä palvelevan ulkotreenipaikan.

Meillä jokaisella on käytössämme maailman hienoin harjoittelulaite – oma kehomme. Opetellaan käyttämään sitä parhaalla mahdollisella tavalla! 

Uskomme vakaasti aktiivisen elämänlaadun ihmeitä tekevään voimaan ja haluamme tarjota siihen parhaan mahdollisen tietotaidon ja välineet. Compactfit tarjoaa harjoittelun tueksi valmennuksia, koulutuksia, konsultointia, valmennuspalveluita ja tietenkin kaikki tarvittavat harjoitteluvälineet.

Kehitämme tarjontaamme jatkuvasti, sillä haluamme asiakkaidemme pystyvän käyttämään laadukkaita ja nykyaikaisia välineitä tavalla, jotka siirtävät todistettavasti toimivia harjoitteluperiaatteita harjoittelijan elämää palveleviksi.
Valikoimistamme löydät kaiken CrossFit -harjoitteluun tarvittavan välineistön; rigit ja muut telineet, kahvakuulat, vastuskumit, levytangot, sekä muut tehokkaat toiminnallisen harjoittelun välineet.

 

Suomalainen innovaatio monipuolisen harjoittelun tueksi! Kehitä voimaa, notkeutta, koordinaatiota ja nivelten liikkuvuutta.

Mikä Movement Stick on?

Kyseessä on harjoitteluväline, jolla on mahdollista toteuttaa erityisen monipuolisia harjoituksia koko keholle. Keppiosa on erittäin lujaa terästä joten se kestää suuriakin kuormia. Poikkeuksellisen Movement Stickistä tekee kuitenkin kepin molemmissa päissä sijaitseva kuminen pallo ja päissä oleva rotaatio-osa. Tämän patentoidun systeemin ansiosta kepillä pystyy luomaan mitä huikeampia harjoitteita kevyestä kehonhuollosta akrobaattisiin suorituksiin.

Movement Stickillä pystyy tekemään työntäviä ja vetäviä liikkeitä. Sillä pystyy tekemään toinen toistaan haastavampia harjoitteita alaraajoille ja keskivartalolle. Sen avulla pystytään keventämään, tai luomaan lisähaastetta. Joskus jopa samanaikaisesti.

Käytännössä pystyt harjoittelemaan Movement Stickillä voimaa, liikkuvuutta, koordinaatiota, nopeutta, ketteryyttä ja kestävyyttä. Kaikkia motorisia kykyjä!

Kenelle Movement Stick sopii?

Tylsä vastaushan se on, mutta oikeasti se sopii kaikille! Olemme testanneet sitä ammattitason urheilijoilla ja eläkeläisjumpissa. Luonnollisesti harjoitteet ovat eri, mutta kepin funktio mahdollistaa niin suuren määrän erilaisia harjoitteita, että sillä voi todellakin harjoitella kuka tahansa – tasosta ja tavoitteista riippumatta!

Osalle Movement Stick toimii hyvänä tapana lisätä kevyttä liikettä arkeen ja loistava työkalu lämmittelyihin, kun osalle kehittämäni Movement Stick Training voi olla se ensisijainen harjoittelumuoto!

Mitä harjoittelu vaatii?

Luonnollisesti harjoittelu vaatii itse Movement Stickin, mutta sen lisäksi ei oikeastaan muuta kuin sopivan tilan. Jotta harjoitteita olisi turvallista tehdä, tulee alustan olla sellainen, jossa pito on hyvä. Tilaa olisi hyvä olla 2 x 2 metriä, mutta on sitä pienemmässäkin välissä kepillä treenailtu.

General Concept on kehittämäni harjoittelukonsepti, joka tarjoaa valmiit ohjelmat kotiharjoitteluun. Voit valita kolmesta eri harjoittelukokonaisuudesta: Strength, Stretching ja Function.

Lisäksi kannattaa laittaa kaikki Movement Stickin some-kanavat seurantaan josta ammentaa ideoita ja tilata UUTISKIRJE

Movement Stickin Youtube-kanavalta  löytyy paljon videoita ja Instagram -tililtä (@movementstick), sekä tietenkin minun omalta IG-tililtä(@movementsystem) löytyy myös materiaalia harjoittelun aloittamiseksi.

Miten aloittaa harjoittelu?

Harjoittelun aloittaminen on todella helppoa ja jokainen joka on päässyt sillä harjoittelemaan, on ilman mitään ohjeistusta löytänyt useita kymmeniä kivoja liikkeitä. Helpoimmillaan se vaatiin sen, että otat Stickin käteen ja alat liikkua! Tässä kuitenkin hieman apua ja lisää löydät ilmaisesta opetusmateriaalista.

Movement Stick Coach – koulutus

Movement Stick Coach -koulutusohjelma tarjoaa erittäin kattavan monipuolisen liikkumisen tieto-taitopaketin. Koulutuksesta saat kattavan liikepankin lisäksi kaiken tarvittavan tiedon Movement Stickillä harjoitteluun. Koulutuksen voi käydä verkossa, tai livenä.

Workshopit ja kurssit

Toteutamme räätälöityjä workshoppeja ja esittelytilaisuuksia. Halutessa saat tarpeisiisi suunniteltuja useamman kerran sisältäviä kursseja, esim. työpaikalle, tai urheiluseuralle.

Ole rohkeasti yhteydessä, niin mietitään tarpeisiinne sopiva kokonaisuus!

Mikäli kaipaat itsellesi räätälöityä pakettia, laita minulle viestiä

Kaikki koulutukset, mukaan lukien Movement Stick Coach, soveltuvat myös kuntoilijoille, joten sinun ei tarvitse toimia työksesi liikunta-, tai kuntoutusalalla tullaksesi mukaan!