Mihin suuntaan tavoitteesi ohjaa sinua?

lokakuu 10, 2018

Mitkä tavoitteet ohjaavat päätöksiäsi?Mihin suuntaan sormi näyttää?  Pian tulee 10 vuotta täyteen siitä kun oma kiinnostuksen kohteeni alkoi siirtyä kahvakuulista kohti omalla kehonpainolla tehtävää harjoittelua. En tiennyt tarkalleen mitä se todellisuudessa oli ja vielä vähemmän minulla oli käsitystä siitä, miksi se voisi olla parempi / tehokkaampi / mielenkiintoisempi kuin jokin muu. Kerron lyhyesti tästä matkasta ja etenkin siitä, mikä on ollut tärkein oppini...  

Onko synnynnäistä lahjakkuutta olemassa?

syyskuu 16, 2018

On mielenkiintoista miten me puheissamme korostamme kovan työn ja määrätietoisen tekemisen merkitystä, mutta usein vähintäänkin alitajuisesti ja aivan viimeistään tekosyitä etsiessä, nostamme esiin luonnonlahjakkuuden ja synnyinlahjana saadut geenit. Missä vaiheessa luovumme ajatuksesta että kaikki merkittävä on saavutettu kovalla työllä ja valitsemme helpon vastauksen nostamalla pakasta lahjakkuuskortin?

Movement leviää Etelä-pohjanmaalle!

heinäkuu 1, 2018

Lähes 20 vuotta pääkaupunkiseudulla asumista vaihtuu pian maaseudun rauhaan, kun Movement Jalasjärvi käynnistää toimintansa Etelä-pohjanmaan sydämessä! Mitä muutoksia muutto tuo mukanaan ja mitä kaikkea uutta tulevaisuus tarjoaa? Lue lisää...

Haluan luoda uutta! Mitä MacGyver tekisi?

kesäkuu 16, 2018

Onko intuitiolla roolia harjoittelussa ja onko oma päänsisäinen dialogi ylipäätään sellaista luotettavaa materiaalia, johon kannattaisi luottaa? Omaa tekemistä saattaa joskus rajoittaa ajatus siitä, että joku on kuitenkin jo tämän keksinyt, joten miksi vaivautua. Ohjaako sinua ajatus why bother, vai why not?

pääsetkö syvään kyykkyyn?

kesäkuu 13, 2018

Ei ole itsestäänselvyys, että 10-15 -vuotias nuorukainen pääsisi vaivatta pohjaan saakka ja sieltä ylös. Puhumattakaan meistä aikuisista, joilla elämän sietämätön keveys alkaa näkyä monin eri tavoin toimintakyvyssä. Pakottamista en suosittele ja jokaisen meistä ei tarvitse saada pakaroita lattiaan saakka.

Osaatko punnertaa oikein?

Perusliike ei ole synonyymi helppoudelle. Etunojapunnerrus on itseasiassa melko haastava liike ja monelle se saattaa tarjoilla haasteita pitkäksikin aikaa.

Mind is Full, less information

kesäkuu 11, 2018

Oppimisen kiertokulku on aika-ajoin niin puristavaa, että tuntuu ettei henki kulje. Informaatiota eri asioista on käytännössä enemmän mitä yksi ihmismieli pystyy käsittelemään ja samaan aikaan vallalla oleva, informaation keräämisen kulttuuri tuntuu joskus synnyttävän asian ympärille ilmatiiviin kuplan, jonka sisällä hengitetään alati myrkyllisemmäksi muuttuvaa ilmaa.

Leipätyöstä kohti kutsumusta!

kesäkuu 7, 2018

Laskut pitäisi saada maksettua ja olisi kivaa jos jotain jäisi sukanvarteenkin, jotta voisi vapaa-ajalla tehdä jotain itselle mieluista. Tätä moni yrittäjä ja ammattitaitoaan muiden käyttöön tarjoava miettii. Olisi mielenkiintoista nähdä kuinka moni meistä tietää jo hyvin aikaisessa vaiheessa tarkalleen mitä elämässään haluaa tehdä. Kuinka monella on kuviot selvillä jo hyvissä ajoin miettiessään opiskelupaikkaa ja sieltä aikanaan matkalla kohti työelämää?

Se joka ei osaa, opettaa. Huonosti!

kesäkuu 5, 2018

Kulunut sanonta, joka ei mielestäni voisi olla enempää väärässä. Tätä kuulee käytettävän hyvin useasti, monissa tilanteissa toivon mukaan vitsinä, mutta usein tuntuu että sen taakse on helppo verhoutua kun oma intohimo itsensä kehittämiseen lopahtaa.

Ympäristön vaikutus ohjaa tekemistäsi enemmän kuin luulitkaan

kesäkuu 1, 2018

Muistan vuosituhannen vaihteessa, kun aloin hiljalleen siirtyä peruspuntista junttaamisesta muunlaiseen nostamiseen. Alkuun tulivat kahvakuulat uutena juttuja ja myöhemmin kehonpainoharjoitteet eri muodoissa. Kuntosali jossa kävin, omasi muutaman kuulan, mutta koska kuulat olivat suoraan sanottuna surkeat, vein sinne omat kuulani ja sanoin, että näitä saa muutkin nostella...

Pistä tavat tekemään sinulle töitä!

toukokuu 26, 2018

Tavoitteissa on sellainen jännä piirre, että jos niihin asennoituu tietyllä mentaliteetilla, ei oikeastaan ole niin väliä saavuttiko sen vai ei. Olen monesti pohtinut tätä aihetta ja syytä sille, miksi sitä jaksaa tietyissä asioissa puskea silloinkin kun monessa muussa jutussa olisi varmuudella luovuttanut jo ajat sitten.

Movement 2018